| Kapcsolat |  
 
   
 
 Programok :
 Friss:

Koztársaság Kupa és ParAgility Országos Bajnokság

2011-ben a Köztársaság Kupa és ParAgility Országos Bajnokság
március 6.-én a Mezőkövesdi Sportcsanokban lesz megtarva.

| Nevezési felhívás |


 Közeledik:

XII. IMCA & PAWC
Hollandia

Hamarosan lehet nevezni a 2011-ben Hollandiában megrendezésre kerülő IIMCA és PAWC válogatójára, jelenleg a válogatórendszer kidolgozásán dolgozik a vezetőség. Várjuk az ötleteiteke!

 
 


Bemutatkozunk

A Magyar Agility Szövetég 2001. őszén alakult azzal a céllal, hogy az agility-t hivatalos sportként elismerjék. A Szövetséget több sportegyesület hozta létre.

Munkánk elismeréseként a Nemzetis Sportszövetség együttműködő partnerei közé felvette a Magyar Agility Szövetséget.

Legnagyobb kihívásnak a 2003 évi Európa Open Agility Európa-bajnokság megrendezése volt, ahova Európa számos országából közel 300 versenyző érkezett.

Legfontosabb tevékenységeink közé tartozik a minden évben megrendezésre kerülő IMCA&PAWC Agility Bajnokságra - melyet világbajnokságnak is tekintünk - a magyar válogatott összeállítása, illetve a kiutazásban val közreműködés is.

Minden évben a szezont a Szövetség által rendezett Köztársaság Kupa nyitja, ahova az agility versenyzők színe-java érkezik, hogy megszerezze a Köztársaság Bajnoka címet. Ezen a versenyen immár hagyományosan Junior-, Veterán-, Hobby- és ParAgyility bajnokokat is hírdetünk.

Hagyományos programunk, a nyári tábor, ahol a leérkező táborozók számára folyamatos edzési és kikapcsolódási lehetőséget biztosítunk. A továbbkézés biztosítása érdekében az agilityzők körében a legnépszerübb előadókat hívjuk meg.

Szövetségünk célul tűzte ki, hogy továbbképzéseket szervez az edzők és az agilityvel foglalkozók számára is.

 
 
 
 
Készítette: Rasztis, 2008.05.
Frissítve: 2010.01.03.